Een leuke avond hebben en iets bijdragen aan het goede doel?

Je kunt op meerdere manieren GREUTSJ steunen
In 1972 besloot een groepje jonge ondernemende mannen en een dame om Juniorkamer Swentibold op te richten. Ze schreven zich in bij de KvK om een jaar later officieel tot dit mooie wereldwijde netwerk toe te treden. En 50 jaar later bestaan we nog steeds en daar zijn we trots op!
Dit moet natuurlijk gevierd worden, en dan gaan we dan ook doen met een knallende feestavond op zaterdag 13 mei vanaf 20:00u bij Ollie’s in Geleen (Kluis 50). Samen met coverband Anderkovver en DJ Jacky gaan we er een mooie avond van maken.
Natuurlijk staan onze kernwaarden tijdens een avond als deze ook centraal: samen mooie dingen organiseren en hiermee iets terugdoen voor initiatieven in onze regio. Zodoende dat de opbrengsten van deze avond aan Stichting GREUTSJ gedoneerd worden.
Waar onze maatschappij voor mensen op allerlei manieren soms een uitdaging vormt, zet GREUTSJ zich in voor de jeugd die binnen deze maatschappij met zelfvertrouwen én trots willen functioneren. Meer informatie over GREUTSJ is te vinden via www.greutsj.nl

Ben jij erbij op 13 mei?

We hopen natuurlijk een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor GREUTSJ, zodat deze jeugd de toekomst krijgt die ze verdienen. Daarom zoeken we sponsoren die deze avond mede mogelijk maken. Heb je interesse? Bekijk onze opties hier. Er zijn mogelijkheden vanaf €300. Neem contact met ons op via goededoelen@jciswentibold.com.

Ook verkopen we losse tickets voor €25 per stuk. Hiervan gaat ook een deel naar het goede doel. Klik op de button om je te verzekeren van een ticket!