JCI Swentibold is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar in de regio Sittard-Geleen. Een goede vereniging kan natuurlijk alleen maar functioneren met de aanwezigheid van leden.

De commissie Groei van JCI Swentibold heeft als belangrijkste taak het werven van nieuwe leden. Dit gebeurt o.a. middels het actief benaderen van kandidaten (observers) in de eigen netwerken van onze leden en door het organiseren van events.

Vind jij het leuk om samen met andere jonge, ondernemende én gemotiveerde mensen te werken onder het motto “learning by doing”, je verder persoonlijk te ontwikkelen, zakelijke en persoonlijke vriendschappen op te bouwen? Meld je aan via deze website en wij zullen op korte termijn met jou contact opnemen voor een vrijblijvend informeel gesprek. Onze kamer is altijd op zoek naar geschikte kandidaten!

De commissie Groei houdt zich niet alleen bezig met nieuwe potentiële leden, maar verdiept zich ook in onze eigen leden. De commissie interviewt leden voor “Het goede leven volgens..” En achterhaalt de passies, ambities en drijfveren van leden. Neem eens een kijkje in de “Het goede leven volgens…” artikelen op de website en misschien lees je iets wat je totaal nog niet wist van je medelid!