Jeugdfonds Sport Limburg wil graag dat elk kind kan sporten. Helaas is dit nog niet zo eenvoudig. Wist je dat er in Limburg circa 22.600 kinderen zijn die opgroeien in armoede en hierdoor geen lid kunnen worden van een sportvereniging en/of het zwemdiploma kunnen halen?

Geen enkel kind zou, letterlijk, langs de zijlijn moeten staan! Jeugdfonds Sport Limburg heeft als doel om o.a. binnen Sittard-Geleen zoveel mogelijk kinderen te laten MEEDOEN! 

Om hier een bijdrage aan te leveren organiseren JCI Swentibold en Anytime Fitness Sittard op zaterdag 19 november a.s. een leuke actieve middag waarbij we zelf ook MEEDOEN! Tijdens dit event. zullen we ongeveer 60 minuten in beweging komen. 

Voor een kleine bijdrage volg je maar liefst 3 verschillende groepslessen: Functional training, Spinning en Zumba.
De gehele opbrengst komt ten goede aan Jeugdfonds Sport Limburg!

JCI in beweging voor Jeugdfonds Sport Limburg
Datum: 19 november 2022
Tijdstip: 13.00-15.00 uur (aanvang 13.00 uur, start 1e groepsles 13.15 uur)
Locatie: Anytime Fitness Sittard, Stockholmstraat 10 – Sittard
Kosten: € 19,95 euro p.p.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in om zeker te zijn van deelname*.

* indicates required field

 

Bevestiging van aanmelding en een betaalverzoek voor het verschuldigde bedrag worden zsm via e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.
*Deelname is pas definitief na ontvangst betaling.

Wil je liever niet zelf meedoen, maar wel een bijdrage leveren?
Je mag natuurlijk altijd iemand sponsoren of een financiële bijdrage doen.
Scan de QR-code of klik hier om een bijdrage te doen.

Informatie over de groepslessen

FUNCTIONAL TRAINING 
De functional & core training is een variërende les bestaande uit cardio-oefeningen, functionele oefeningen en krachtoefeningen. Tijdens de bootcamp gebruik je al je spieren en is er extra aandacht voor coretraining.

SPINNING
Spinning is een conditietraining op speciale fietsen. Op door de instructeur gekozen muziek werk je in een dynamische omgeving aan je uithoudingsvermogen.

ZUMBA
Zumba is een dynamisch fitnessprogramma dat van een workout een echt feest maakt. Het is gebaseerd op verschillende dansvormen (o.a. reggeaton, cumbia, salsa en merengue) en dat maakt het één van de leukste manieren om aan de nodige beweging te komen.