JCI on Tour 2017 gaf ons een kijkje in keuken van de Automotive in Limburg. Met de party-bus van StarTransfer begon de tour langs de Limburgse auto-industrie met als eerste stop Porsche in Maastricht. Na een korte presentatie, een rondleiding in de showroom en de werkplaats mochten we meerijden met de 2 nieuwste Porsche modellen.

Vervolgens ging de tour verder naar IAC in Born, waar we een rondleiding door de hal kregen. Heel interessant om te zien hoe al die kunststof auto-onderdelen gemaakt worden.

De volgende stop was Janssen Kerres in Sittard. In een presentatie hebben ze ons verteld over de veranderingen binnen de autobranche en wat voor een gevolgen deze hebben voor de (ver)koop van auto’s.

De laatste stop voor het diner was bij Kupron, the mould innovators te Sittard. Ook hier hebben we een rondleiding gekregen en hebben we mogen zien hoe op maat gemaakte bumpers worden gemaakt.

Met al een hele mooie dag achter de rug hebben we JCI on Tour 2017 afgesloten met lekker eten bij La Cubanita in Heerlen.

Een gezellige en leerzame dag! Benieuwd welke mooie bedrijven we volgend jaar gaan bezoeken.