Het Oranje Fonds heeft op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Één van de speerpunten van JCI Swentibold is om zich in te zetten voor de gemeenschap door mee te doen met maatschappelijke activiteiten. NLdoet is dan ook een geweldig initiatief dat perfect aansluit bij ons speerpunt.

Zaterdag 21 maart heeft  JCI Swentibold zich dan ook met veel enthousiasme ingezet voor deze vrijwilligersactie.

Samen met de bewoners van Daelzicht stond een fotospeurtocht in de planning. Vol goede inzet zijn we met twee groepen begonnen aan deze uitdagende speurtocht voor de bewoners van Daelzicht. Hoewel de zon zich amper liet zien en de regen af en toe met bakken uit de lucht viel, hebben we samen met de bewoners genoten van deze bijzondere activiteit.

Na de “natte” speurtocht waren we dan ook toe aan een kleine versnapering. De overige leden van JCI Swentibold en nog een groepje bewoners van Daelzicht hadden in de tussentijd gezorgd voor soep en enkele hapjes, waardoor de middag erg gezellig werd afgesloten.

Al  met al een leuke vrijwillige activiteit, die zeker ondersteund mag worden.

Niet alleen JCI Swentibold doet, maar heel NLDoet!

IMG_3804